Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Život v Karibiku si Simona Krainová (51) nemůže vynachválit. Modelka s rodinou už nějakou dobu pobývá v Dominikánské republice, kde má druhý domov. Životu v exotické krajině se časem zcela přizpůsobila, a to i vizuálně.

Své blond vlasy nosí Krainová pravidelně svázané do copánků, což má svou praktickou stránku. V mořském klimatu tak nemusí stále řešit, co dělat se zacuchanými a slanými vlasy. Před objektivem jednapadesátiletá modelka pózuje s minimem líčidel a jediné, co na sebe oblékne, je sportovní oblečení nebo bikiny.

V těch se zvěčnila i tentokrát, kdy jako divoženka pózovala v dřevěné chýši. „Mě strašně baví ta přirozenost, jste nádherná, Simonko,“ napsala jí jedna z fanynek ke svůdným fotkám, kterými své podporovatele Krainová pravidelně zásobí. S manželem Karlem Vágnerem a syny Brunem a Maxem sice tráví spoustu času v přírodě a u moře, ale na sexy focení zbude čas vždycky.

„Prostě kobra, nebezpečná, ať se daří a hlavně zdraví,“ napsala k fotkám Krainové další z fanynek. Simona preferuje v posledních letech zdravý životní styl, bez každodenního sportu by se už neobešla. Jejích deset kilometrů už je rutinou. „Někdo tomu říká nuda, někdo motivace, někdo životní styl. Vždy si můžeš vybrat cestu, já mám jasno, ne jen nad hlavou,“ tvrdí Krainová.

Reklama

Další články

Načítám