Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to rok a půl, co řekla „ano“ zpěvákovi Vaškovi Noidovi Bártovi (43). Teď si své svatební šaty tanečnice a choreografka Eliška Bártová oblékla podruhé, aby je předvedla na přehlídce jejich návrhářky Terezy Sabáčkové.

„Jsem ráda, že jsem si je mohla znovu obléct a relativně mi sedí. Vdávala jsem se tři měsíce po porodu, takže to tělo vypadalo trochu jinak. Hlavně bylo plnější v dekoltu, protože jsem kojila. Také jsme podle toho šaty s Terezkou vymýšlely, aby byly pohodlné na kojení a Anička měla hned, co potřebuje,“ vyprávěla Eliška.

Mám od té doby dole pět nebo šest kilo, tak mi jsou šaty samozřejmě volnější. Ale nechtěla jsem, aby se upravovaly ani špendlily. Jsou v salonu u Terezky a další nevěsty si je mohou půjčit,“ vysvětlila ještě.

Eliška je původní profesí tanečnice, jako modelka se občas objeví u návrhářek, se kterými se přátelí. „Zrovna u Terezy Sabáčkové jsem se před sedmi lety na její módní přehlídce poprvé ukázala před novináři se svým mužem, tehdy klukem. Takže jsem si to nemohla nechat ujít,“ uzavřela.

Související témata:
Eliška Bártová (Grabcová)

Reklama

Další články

Načítám