Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sama se stala cover girl pánského časopisu před třemi lety. „Klidně bych do toho šla znovu, ale s určitým odstupem. Tehdy jsem byla ještě svobodná žena. Další titulku bych si dokázala představit třeba až po miminku,“ svěřila se zpěvačka Sharlota (27).

Znamená to, že s manželem Lukášem pracují na rozšíření rodiny? „To ne, až tak za dva tři roky,“ upřesnila zpěvačka, která se po zdravotních problémech, které ji loni potrápily, dává fyzicky dohromady a začala na sobě pořádně makat. „Třikrát týdně chodíme cvičit, máme úžasného pana trenéra. Hodně mi pomohl s problémy s ramenem a kolenem,“ pochvalovala si.

„Mám nejvíc kil, co jsem kdy měla, ale cítím se nejlépe, nejvíc sexy a žensky,“ doplnila zpěvačka s tím, že nabrala svaly, a díky tomu má dokonce o dvě konfekční velikosti víc. „Z XS mám najednou M,“ upřesnila.

Svoji postavu na akci časopisu, kde se vybíraly nové playmate, předvedla v šatech, které neskryly téměř nic. „To ale u mě není nic nového. Vnímám to tak, že když se řekne smart casual, je tohle můj typický styl. A tohle byly jediné šatičky, které jsme měla doma a pro dnešní večer by se hodily. A třeba se budou líbit i doma, jestli tam tedy dnes manžela po delší době potkám,“ smála se Sharlota.

Reklama

Další články

Načítám