Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michaelu Tomešovou (32) byste tentokrát na ulici ani ve společnosti rozhodně nepřehlédli. Půvabná herečka vyrazila na otvíračku nového podniku v outfitu, ve kterém byla jako sada zvýrazňovaček.

„Barvy miluju odjakživa. Černou u mě v šatníku moc nenajdete. Rozhodla jsem se, že si dneska vezmu celou svou sadu zvýrazňovačů. Zkombinovala jsem tyhle barvičky, a navíc je to všechno second hand i česká tvorba. Tímto tedy vzdávám i hold českým second handům i tvůrcům. Takhle se oblékám i v zimě, abych přilákala co nejvíc tepla. Dává mi to energii do vnitra. Mám pocit, že když se člověk takhle oblékne navenek, tak začne zářit i zevnitř,“ svěřila se Míša, kterou vyšel celý outfit i s botami a kabelkou na něco kolem dvou tisíc korun.

Míša si navíc skutečně všimla, že se za ní lidé otáčeli a smáli se.

„Je pravda, že když jsem dneska jela tramvají, tak se na mě lidé usmívali a smáli se mi. Je úplně jedno, zda to bylo proto, že si řekli, že je to dobrý, nebo se mi vysmívali. Ale vytvořila jsem jim úsměv na rtech, což je můj cíl v té dnešní černotě a světě plném nenávisti, násilí a černé barvy. Myslím si, že je to potřeba,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám