Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestapadesátiletá modelka Elaina St James se proslavila díky sdílení svých sexy fotek na sociálních sítích. Nyní se fanouškům na své platformě svěřila s děsivým zážitkem z kosmetického salonu.

Elaina prozradila, že jí kosmetička při masáži obličeje nahmatala bulku na čelisti. „Nejdřív jsem zkoprněla, když mi doporučila, ať s tím zajdu za dermatologem,“ přiznala bezmála půl milionu sledujícím na Instagramu.

Na radu dala, a když jí lékaři sdělili, že jde o karcinogenní tumor, nemohla pochopit, jak je to možné. Radili jí, ať si tumor nechá okamžitě vyjmout, jinak by jí mohlo jít o život.

Elaina se zákrokem nejprve váhala, protože se bála, že v tváři ztratí cit a zůstane jí jizva. Na rady dalšího odborníka pak ale vyjmutí podstoupila.

„Nejsem povrchní člověk, ale každý se bojí o svůj obličej,“ popsala. „Trápilo mě, že bych třeba nemohla komunikovat, pořádně mluvit, hýbat svaly v obličeji nebo že bych si už nebyla podobná,“ přiznala modelka.

Nic takového se ale naštěstí nestalo, svaly zůstaly neporušené. Díky této zkušenosti se Elaina dívá na život z jiné perspektivy. Koupila si dům a začala cestovat. Dle vlastních slov si uvědomila, že je smrtelná, a začala si život víc užívat.

„Každému, kdo má jen trochu obavy o své zdraví, bych doporučila, aby neváhal a vyhledal lékařskou pomoc,“ apeluje na sledující. „Tahle masáž mi zachránila život. Jinak bych tu dnes možná nebyla,“ dodala na závěr.

Další články

Načítám