Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zuzana Plačková (32) a René Strausz patří k nejstabilnějším známým párům slovenského showbyznysu. Společně vychovávají ročního synka Dionka, se kterým často cestují do Dubaje, kde mají druhý domov.

Avšak i tento pár si prošel vztahovou krizí, o které vědělo jen pár lidí. O těžkém období promluvili ve svém podcastu My, když se bavili o svých veselkách. Manželé se totiž vzali hned třikrát.

„Jsme spolu 14 let a 9 roků jsme manželé,“ řekla Zuzana. „Byla taková roční přestávečka,“ podotkl René, načež Zuzana potvrdila nevěru. „Ano, můžeš říct, že jsi mě podváděl,“ dopověděla slovenská podnikatelka s tím, že pak byli přibližně rok a půl od sebe.

Nevěra ze strany Reného proběhla v době, kdy probíhala reality show Hotel Paradise, ve které Zuzana účinkovala. Před lety nevěru odpustila, dnes by tomu tak už nebylo.

„Nevěra byla před 12–13 lety, kdy jsme měli kolem dvaceti let, tedy to beru jako úlet z mládí. V tom období jsem byla v reality show Hotel Paradise. Aktuálně bych nevěru neodpustila. Jsme manželé, máme syna a už nemáme dvacet let na to, abychom se chovali jako děti. Osud nás podruhé spojil a dal nám šanci změnit sebe a svoje priority,“ uvedla Zuzana Plačková pro deník Nový čas.

Další články

Načítám