Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hana Holišová (43) to umí na jevišti pěkně rozjet. To dokázala i v případě Galakoncertu Orchestru Karla Vlacha 3. Herečka a zpěvačka lidem předvedla, že má neskutečnou energii a pyšní se postavou, kterou může ukázat i v koženém overalu či těsném korzetu.

Během vystoupení s písní All That Jazz z muzikálu Chicago tak divákům přichystala pěkně sexy podívanou. „Já jsem si právě říkala, jestli jít do takto odvážnějšího kostýmu, tak jsme do toho šly. Bylo to přeci jen víc na dálku a holky jsou krásný, takže všechno fajn,“ neskrývala nadšení Hanka během rozhovoru pro Super.cz. Během večera také vystoupila s Terezou Maškovou (28)Václavem Noidem Bártou (43). Moderovala Adéla Gondíková (50).

Celý velkolepý koncert si užila a velmi rychle jí celý večer utekl. „Nebyla to moje první spolupráce s tímto orchestrem. My se občas potkáváme na nějakých soukromých akcích nebo plesech, ale byl to pro mě první velký koncert tady. My jsme se v Kongresovém centru s Daliborem Kaprasem, který orchestr diriguje, potkávali při muzikálových představeních, takže je to velký návrat sem do tohoto obrovského prostoru. Jen mě mrzí strašně to, že je to jen jednou. Člověk se to naučí a za dvě hodiny je konec,“ dodala úchvatná Hana Holišová.

Reklama

Další články

Načítám