Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na začátku letošního roku se Míra Nosek (46) stal otcem. Syn Nick přišel na svět krátce poté, co se veřejnost dozvěděla, že se se svou přítelkyní rozešel. I přes rozchod jsou oba úžasní rodiče a synek je pro ně vším.

Herec tráví s Nickem každou volnou chvíli. „Je to super, ale mám málo času. To si nechci stěžovat na práci, teď se jí nakupilo hrozně moc. Potřeboval bych více času na syna,“ usmíval se pyšný táta.

Více se vyjadřovat nechtěl, protože se najdou nepřející lidé. „Nechme to být, protože lidé jsou zlí a udělali by si nějaký svůj obrázek. Někdy ho mám často, někdy vůbec. Někdy ho kvůli zájezdu nevidím čtyři dny a lidi můžou říct, že se nestarám o dítě. Ale prostě s paní bývalou, jak je to možný, tak jsem s ním.“

A jaký tedy malý Nick je? „Začíná se tak jako usmívat, jak na začátku ty děťátka moc jako nereagují. Ted už se na člověka směje, takže je to milé a hezké.“

A bude Míra vést malého Nicka k divadlu? „To nevím, divadlo je hezký, ale zas takhle ho trápit?“ smál se herec.

My jsme si společně povídali na premiéře komedie Sladké plody reality show v pražském Strašnickém divadle, kterou nazkoušelo Divadlo Adverte. Příběh vypráví, jak si dvě dvojice na tři týdny prohodí partnery a vznikne z toho řádná podívaná. „Já už jsem tady ve Strašnicích kdysi hrál představení Testosteron, než jsme přešli do Divadla Komedie, a dnešní premiéra nebyla úplně jednoduchá, že jsme museli trochu do té hry zasahovat, přepisovat, a tak tak, že to dopadlo,“ oddechl si po představení se smíchem Míra Nosek.

Reklama

Další články

Načítám