Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Paris Hilton (43) zaplavila svůj profil rozkošnými fotografiemi. Po pěti měsících od jejího narození ukázala světu svou dceru London, která stejně jako syn Phoenix přišla na svět prostřednictvím náhradní matky.

Když Paris poprvé prozradila, že se stala matkou, byl to pro všechny velký šok. A to včetně její rodiny, které o synkovi Phoenixovi také nic neřekla. Po odhalení velké novinky už ale rozhodně nešetřila fotkami a videy se svým synkem a neustále opakovala, jak ji mateřství naplňuje. Nikoho už tak zřejmě nepřekvapilo, že na svět přišlo i další dítě dědičky hotelového impéria, holčička jménem London. Její obličej Paris skrývala pět měsíců.

„Představuji vám London Marilyn Hilton-Reum. O tom, že budu mít holčičku jménem London, jsem snila tak dlouho, jak si jen dokážu vybavit. Jsem tak vděčná, že je tady. Opravdu si užívám každého okamžiku, který s ní strávím. Společně s Phoenixem mi mé andělské děti ukázaly tak hlubokou lásku, kterou jsem poznala až jako matka,“ napsala ke snímkům Paris, která dále uvedla, že jí mateřství inspirovalo k nové písni, kterou vytvořila se zpěvačkou Siou.

Na roztomilých fotkách je holčička oblečená do krásných šatiček s růžovou mašlí na hlavě, další snímky pak ukazují i syna Phoenixe a manžela Paris Cartera Reuma, kterého si vzala v roce 2021 poté, co spolu tři roky chodili a znali se už deset let. V tuto chvíli není jasné, jestli Paris bude rozšiřovat rodinu i o další členy, před časem se ale nechala slyšet, že by chtěla mnoho dětí a nechala si zmrazit spoustu vajíček.

Reklama

Další články

Načítám