Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pondělí uplynulo deset let od tragické smrti zpěvačky Ivety Bartošové (†48), která dobrovolně ukončila život skokem pod vlak. Bartošová během svého života potkala několik osudových mužů. Ať už se jednalo o kratší románky, nebo delší vztahy, populární zpěvačka vždy věřila, že našla toho pravého. Chvilky absolutního štěstí ale velmi rychle střídaly časté pády na dno a boj s psychickými problémy. Připomeňte si velké lásky a muže, kteří vstoupili do života Ivety Bartošové.

Petr Sepeši

Byl první láskou Ivety Bartošové. Spojoval je nejen společný duet Knoflíky lásky, ale i tragická smrt. Sepeši v roce 1985 zahynul na železničním přejezdu, odkud nestihl odjet v autě, které si krátce předtím společně pořídili. Bartošová zemřela na kolejích dobrovolně, když spáchala sebevraždu. Tehdy byla ale začínající talentovanou zpěvačkou, jež prožívala první lásku. Smrt Sepešiho Ivetu pochopitelně velmi zasáhla.

Foto: ČTK / Hajský Libor
Iveta Bartošová a Petr Sepeši

Michal Penk

Další láska na sebe nenechala dlouho čekat. S charismatickým zpěvákem Michalem Penkem chodili celkem sedm měsíců. Iveta u něj dokonce bydlela a Penk byl zamilovaný až po uši. Jak sám později přiznal, vztah jim ztroskotal především na jeho velké žárlivosti.

Foto: Profimedia.cz
Michal Penk

Ladislav Štaidl

Slavný skladatel a hudební producent patřil bezesporu k osudovým životním láskám Ivety Bartošové. Se Štaidlem byla Iveta dlouhých třináct let, byl otcem jejího jediného syna Artura, ale nikdy se nevzali. Štaidl se podílel na Ivetině úspěšné hudební kariéře, jejich soužití ale rozhodně nebylo žádnou procházkou růžovou zahradou. U psychicky labilní zpěvačky se začaly objevoval první problémy, došlo i na pokus o sebevraždu. Rozešli se v roce 1999 a byl to nejdelší vztah Ivety Bartošové.

Foto: Martin Hykl / CNC / Profimedia
Iveta Bartošová a Ladislav Štaidl

Rudolf Hrušínský nejml.

S populárním hercem se dala Iveta dohromady během natáčení filmu Svatba upírů, kde společně ztvárnili milenecký pár. Jednalo se ale jen o krátký románek, nikoliv plnohodnotná vztah.

Foto: ČTK / Kouba Karel
Rudolf Hrušínský nejml. a Iveta Bartošová ve filmu Svatba upírů

Karol Csino

Po rozchodu s Ladislavem Štaidlem našla zpěvačka útěchu u o devět let mladšího slovenského herce Karola Csiny. Chodili spolu jen pár měsíců a i po rozchodu prý zůstali přátelé. Jejich soužití prý příliš neprospívala zpěvaččina velká žárlivost.

Foto: Kundrát / CNC , Profimedia.cz
Iveta Bartošová a Karol Csino

Daniel Barták

Iveta Bartošová nikdy neměla nouzi o nápadníky a po rozchodu s výrazně starším Ladislavem Štaidlem zjevně vyhledávala mladší muže. Designér Daniel Barták byl o sedm let mladší a Iveta s ním chodila v roce 2003. I tady ale následoval rozchod, který prý zpěvačka těžce nesla.

Foto: Martin Hykl / CNC / Profimedia
Iveta Bartošová a Daniel Barták

Zdeněk Podhůrský

Po čase Iveta opět našla lásku v šoubyznysovém rybníčku. Dva roky randila s hercem Zdeňkem Podhůrským, ale i tady už to nebylo ono. Pár se střídavě rozcházel a zase dával dohromady, Iveta trpěla psychickými problémy, opět nechyběl pokus o sebevraždu… Vztah nakonec pochopitelně neměl šanci na pokračování a rozpadl se.

Foto: David Kundrát / CNC / Profimedia
Iveta Bartošová a Zdeněk Podhůrský

Roman Hanke

Zpěvačka se po čase zamilovala do sympatického veterináře, s nímž chodila v roce 2007. Problémy a alkoholem a psychikou ale nadále neřešila, což jejich vztahu neprospívalo, a tak neměl dlouhého trvání.

Foto: Martin Hykl / CNC / Profimedia
Iveta Bartošová a Roman Hanke

Jiří Pomeje

Exmanžel Michaely Kuklové patřil k dalším zásadním mužům, kteří se objevili po boku Ivety Bartošové. A první muž, kterého si vzala. V září roku 2008 se v jižních Čechách konala pohádková svatba. Iveta vypadala ve svatebních šatech jako princezna, láska jako z pohádky ale brzy opět vyprchala, ač jim to zpočátku klapalo. Iveta prožila svůj velkolepý comeback, když o rok dříve překvapivě zvítězila v anketě TýTý. Dluhy Jiřího Pomeje a Ivetiny neřešené problémy s alkoholem a psychikou, to vše vedlo k rozpadu manželství, které bylo v roce 2010 také rozvedeno.

Foto: Herminapress
Jiří Pomeje a Iveta Bartošová na svatební fotce

Domenico Martucci

Po rozvodu s Jiřím Pomejem to s Ivetou Bartošovou šlo z kopce, i co se týče partnerských vztahů. Novou energii a chuť k životu vlil Bartošové do žil italský šlechtic Domenico Martucci, s nímž Iveta prožila jedno ze svých idylických období. Bohužel bylo příliš krátké. Iveta si s Martuccim užívala románek v Itálii, po návratu do Česka ale opět spadla na dno svých psychických sil.

Foto: David Malik / CNC / Profimedia
Iveta Bartošová a Domenico Martucci

Josef Rychtář

Bartošová krátce nato poznala majitele bezpečností agentury Josefa Rychtáře (66). Ten se kvůli ní dokonce rozvedl a Iveta ho pojala za svého druhého muže. Ani s ním ale zjevně nebyla šťastná a odmítala řešit své problémy s alkoholem. Nakonec se rozhodla spáchat sebevraždu, a to přímo v den narozenin svého manžela Josefa Rychtáře.

Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Iveta Bartošová a Josef Rychtář

Další články

Načítám