Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to možná škoda, že s přehlídkami Iva Kubelková (47) už před lety skončila. Na módní show, kde jsme ji potkali, zářila v rudé róbě a byla rozhodně k nepřehlédnutí. Dnes se věnuje většinou moderování a žezlo předala mladší generaci. Její starší dcera Natálie už s modelingem zkušenosti má a buduje si pomalu svou kariéru.

„Já už jsem to dávno zapíchla. Já už to dávno přenechávám mladším a myslím si, že to bylo velmi správné rozhodnutí, když jsem to tenkrát udělala. Myslím, že na tom přehlídkovém mole už nemám co dělat,“ svěřila se Super.cz moderátorka na přehlídce návrhářky Jiřiny Tauchmanové.

Na dceru Natálku je Iva samozřejmě pyšná. „Natálka dělá to, co ji baví a co se jí přimotá do cesty. Zatím je její hlavní priorita dodělat střední školu a já jsem za její přístup velmi ráda,“ svěřila se nám Kubelková s tím, že dcera se aktuálně učí na zkoušky z dospělosti. „Je to myslím velmi náročné, všichni ji podporujeme, aby to zvládla,“ dodala Iva.

Dcera Natálie Jirásková má v plánu vedle vysoké školy věnovat se také práci. „Nerada mluvím za kohokoli. Ale co já vím, tak vysokou školu plánuje, ale ne hned teď, chce si dát rok pauzu, odpočinout si a pověnovat se jiným věcem, které se jí nabízejí,“ dodala Iva Kubelková.

Související témata:

Další články

Načítám