Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) známe jako sebevědomou a vždy perfektně upravenou módní ikonu, která si na rozdíl od mnoha jiných celebrit přítomnost fotografů na každém svém kroků užívá. Někdy ale nastanou okamžiky, kdy ani ona nemá svůj nejlepší den a trochu soukromí by zřejmě uvítala.

Když v pátek Kim doprovázela svého syna Sainta na basketbalový zápas, zahalila se do dlouhého kabátu a kryla si tvář před fotografy. Vlasy, které měly odstín do žluta, si stáhla do malého drdůlku a maskovala se značkovou kšiltovkou.

Jak je známo, Kardashian často experimentuje s barvami vlasů a svou přirozeně tmavou zesvětluje na platinovou blond, což v případě Kim, která je majitelkou havraní hřívy, stojí její kadeřníky nemalé úsilí. Pochopitelně nejvíc zabrat ale dostávají její vlasy. A vždy je zde riziko, že odbarvování nevyjde zcela podle představ, což by mohl být i důvod, proč se Kim nezdála být ve své kůži.

Bývalá manželka Kanyeho Westa, které nedávno nevyšel vztah s výrazně mladším hráčem amerického fotbalu Odellem Beckhamem Jr., loni ukázala, co její experimenty s jinak krásnými vlasy udělaly. Kim v důsledku častého zesvětlování musela kštici i radikálně zkrátit. Jak je ale známo, Kim si mnohdy dopomáhá k dokonalému vzhledu nejrůznějšími parukami. Vlasy si navíc kdykoli může nechat prodloužit a zahustit, ovšem ani těmito procesy pochopitelně neprokazuje svým vlasům dobrou službu. Ale taková je holt cena nejen za krásu, ale i za to, být pokaždé jiná…

Další články

Načítám