Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Magda Malá (56) má, co se týče svých vnad, nejradši přirozený „volný chov“ bez zajetí v kusu látky.

„Podprsenkám se vyhýbám, jak můžu, mám z nich fóbii,“ přiznala Super.cz. Přesto nám ukázala, jak jí to v ní sluší. Lidé se bojí jezdit ve výtazích, straší je představa dotyku pavouka, ale že by někdo trpěl „podprsenkofóbií“, o tom jsme v redakci slyšeli poprvé. Přesto něco podobného Magda Malá prý skutečně zažívá.

„Souvisí to s tím, že již dlouho trpím úzkostmi. A ten pocit, že mi něco nepřirozeného obepíná tělo, je pro mě vyloženě nepříjemný,“ vysvětluje. „Proto v soukromí chodím přírodně,“ mrká spiklenecky.

„Na druhou stranu si uvědomuju, že prsa v podprsenkách vypadají u žen v určitém věku lépe, takže do šatů na vystoupení si je beru. Nechci dávat gravitaci zase tolik příležitostí,“ směje se sympaťanda Malá.

Zatímco některé ženy se v kupování podprsenek doslova vyžívají a mají jich klidně i desítky, u Malé v šatníku je stěží najdete. „Jestli mám tři, tak je to hodně. Ani erotické prádlo nemám, takže ani tam jim pšenka nekvete,“ zubí se Magda, která se před několika lety rozhodla přestat být otrokyní muzikálových produkcí a od té doby vystupuje samostatně se svým programem. Čeká ji nyní například řada vlastních recitálů.

Pánové to s ní každopádně museli mít jednodušší v určitých intimních chvilkách, kdy jiní muži u jiných žen dlouhé minuty zápasili s někdy neřešitelným rozepínáním vrchního kusu prádla. „To nevím, to se musíte zeptat jich,“ dodala opět v legraci malá zpěvačka s velkým hlasem Magda Malá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám