Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera frontmana Olympicu Marta Jandová (50) nedávno sdílela bolestnou vzpomínku. Zpěvačka se podělila o společnou černobílou fotografii s maminkou, kterou ztratila, když jí bylo pouhých sedmnáct let.

Každý rok si Marta připomíná den, kdy její maminka Jana podlehla zákeřné nemoci. Ve svých 45 letech bojovala s rakovinou vaječníků, nemoc se jí však nepodařilo porazit. „Maminko, je to 33 let bez tebe. Stýská se mi moc,“ svěřila se zpěvačka, která se podělila o společnou fotografii, na které je mamince neskutečně podobná.

Po zveřejnění smutné vzpomínky zpěvačka našla oporu u svých fanoušků. „Držte se, zlatíčko,“ napsala jí jedna z fanynek. „Marti, znám z vlastní zkušenosti, bohužel nesdělitelná bolest - objímám na dálku,“ stojí v jedné z mnoha zpráv, které zpěvačka dostala.

Bývalá baletka a tanečnice nebyla jediná, kdo v rodině bojoval s rakovinou. Zákeřná nemoc udeřila v rodině Petra Jandy ještě jednou. Starší bratr Marty se s nádorem pral dlouhých deset let, diagnostikovali mu jej už ve třiadvaceti letech.

Další články

Načítám