Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ač se ve světě modelingu Lejla Abbasová (44) pohybovala v době dospívání, míry na to, aby se přehlídkami nebo focením živila, má stále. Dnes už to bere jako hobby a součást své práce, kdy se věnuje zejména moderování. Během příprav na jednu ze společenských akcí jsme ji také potkali.

Na sobě předvedla hned několik modelů, ve kterých si nešlo nevšimnout, že je doslova jako proutek. „Netuším, jakou mám normálně velikost, ale tady v těch šatech je to 32. Vždycky mě zarazí, že u Martiny mám menší číslo než normálně, podezřívám ji z toho, že to dělá z psychologických důvodů, ale funguje to skvěle,“ svěřila se Lejla v černých šatech přes jedno rameno a obří květinou.

Jako máma čtyř dětí je Lejla neustále v pohybu. Dvojčata Ben a Theo jsou ještě ve školce, starší Iman, kterou má také s partnerem Volkanem, už chodí do školy. A stejně tak i nejstarší syn David ze vztahu s Michaelem Kocábem. „Hodně se hýbu a také jím proteinové věci, na to mám přihrádku, protože děti by to podle mě jíst neměly, takže to je moje jídlo, ale není to tak, že by to bylo úplně zadarmo,“ prozradila Lejla Abbasová, která kvůli nedostatku času příliš často nakupování nového šatníku neřeší.

„Velikost neřeším, nevím, kolik vážím, a nepamatuji si, kdy jsem měla naposledy čas si jít něco koupit. A když, tak to jsou elasťáky, bojím se to říct nahlas,“ řekla se smíchem Abbasová, kterou jsme potkali na zkoušce šatů u Martiny Pipkové Loudové. „Jinak recykluji. Je fakt, že já mám stále stejnou velikost, plus minus pár kil, i v těhotenství, šla jsem do šířky, co se týče objemu břicha, ale velikosti ne,“ dodala Lejla.

Reklama

Další články

Načítám