Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelky Tyra Banks (50)Heidi Klum (50) jsou letitými přítelkyněmi, které spojila práce pro společnost Victoria’s Secret. Před dvěma dekádami byly totiž obě andílky z jejich stáje a kdykoli se potkají, je vidět, že jsou naladěné na stejnou vlnu. Tentokrát ovšem pořádně překvapily fanoušky zpěvačky Mariah Carey (55) během jejího víkendového vystoupení v Las Vegas.

Obě ikony modelingu se totiž objevily přímo na pódiu jednoho z jejích vystoupení a k úžasu všech přítomných se staly součástí zpěvaččina koncertu v rámci jejího rezidenčního turné The Celebration of Mimi. Účastnily se přitom dokonce dvou jejích koncertů, a to v pátek a v sobotu. A zatímco jeden si užily pouze v hledišti, na druhém už se staly jeho součástí.

Heidi a Tyra nastoupily ruku v ruce za Mariah na pódium a publikum začalo burácet. Následně sehrály menší scénku, během níž předstíraly, že hudební divě upravují vlasy a pudrují jí nosík. Následně sobě navzájem i lidem do publika ještě poslaly několik vzdušných polibků.

Tyra Banks působila jako andílek Victoria’s Secret v letech 1997-2005, zatímco její německá kolegyně ještě o něco déle, a to mezi roky 1999 až 2010. Jejich přátelství tak trvá již čtvrtstoletí. Tyra nyní ke snímku s Heidi mimo jiné připsala, že je její nejoblíbenější andílek. Setkaly se i před dvěma lety během focení kampaně prádla značky SKIMS Kim Kardashian, kde si s nimi zapózovaly i další legendy modelingu jako Candice Swanepoel nebo Alessandra Ambrosio.

Reklama

Další články

Načítám