Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Organizace RedFace získala o víkendu zajímavé jméno. Do klece míří bývalý vězeň Jiří Kajínek, který se utká se spolumajitelem organizace, Psychopatem Bejrem (46).

Kajínek dostal 23. května 2017 od bývalého prezidenta Miloše Zemana milost, a dostal se tak na svobodu. Toto datum je i pro tento zápas stěžejní. Po sedmi letech už Jiří nebude v podmínce. „Sedm let podmínky je za mnou. Budu moct zápasit s Alešem bez jakýchkoliv problémů, byť bych mu omylem zlomil malíček,“ řekl Kajínek na videu.

O Kajínkovi se špitalo už delší dobu. Původně se měl objevit jako host na posledním pražském kole těchto zápasů, které se konalo na začátku dubna. Až teď je jasné, že na každém šprochu je pravdy trochu. A co ho do klece vede? Chce prý dokázat, že je opravdu nevinný. A na obnovu procesu mu chybí peníze.

„Do zápasu vstupuji, protože mi zbývá jenom malý kousíček do dokázání mé neviny. Mám hromadu důkazů, ale tenhle kousíček ještě potřebuji. V této organizaci dostanu výplatu, která bude opravdu zajímavá, a tu já chci věnovat tomu, kdo mi pomůže ten kousíček dorazit, aby ta obnova procesu mohla nastat,“ šokoval sledující.

Jak zápas mezi Jiřím Kajínkem a Psychopatem Bejrem dopadne, diváci uvidí 15. června v brněnské BOBBYHALL, kam se zápasy z Prahy přesouvají.

Další články

Načítám