Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Moravcová (36) neustále poslouchá, že by svoji dceru Violku měla dát do castingové agentury, aby se věnovala dětskému herectví či modelingu. Violka patří mezi nejkrásnější holčičky českého šoubyznysu.

Nikol se tomu ale vyhýbá. „V poslední době se kidfluencing tématu věnuju. Je to oblast, kdy dávají rodiče děti do reklamy. Já točila filmy s dětmi, tak vím, jak to chodí. Je to podle mě hrozně těžký. Nejsou na to legislativy, jak dlouho můžou být děti na place třeba,“ řekla Super.cz Nikol.

V reklamě se její dcera objevuje jen na Instagramu. „Spolupracuji se značkami, které dodržují, aby děti byly v dobré náladě, hrály si a nekoukaly do objektivu. A trvalo to třeba hodinu. Teď jsme s Violkou fotily velkou kampaň, kde se to přesně povedlo. Přišla, nafotilo se to, nebyl nikde žádnej cukr na place,“ prozrazuje.

Violku by nedala ani do žádné soutěže krásy. „Já s castingovkama nesouhlasím, ani pro dětské soutěže krásy nejsem. To není můj styl. Stačí ten Instagram, to už je hodně na hraně,“ dodala.

Související témata:

Další články

Načítám